GayRotterdam organiseert in samenwerking met het Stadspodium – In het nieuwe Stadspark Rotterdam en de gay-community een Roze Picknick. We nodigen iedereen – alle letters uit het alfabet – uit om te komen picknicken in het nieuwe Stadspark.

Tijdens een gezellige picknick bestaan er geen hokjes, alleen maar kleedjes. Strijk neer in het nieuwe park in het hart van de stad en ontmoet elkaar. Drink een drankje, geniet van lekkere hapjes, flirt en dans. Laten we met z’n allen het centrum van Rotterdam roze kleuren!

‍ Programma ‍
De toegang tot de picknick is uiteraard gratis. Het programma biedt onder andere spoken word in samenwerking met The Hang-Out 010, hoepelgymnastiek door Juul’s Hoop Vibes, bekende tunes vanuit de Laurenskerk door beiardier Richard de Waardt met dank aan Mankracht Rotterdam en de ballroom danssalon in samenwerking met Dansschool de Klerk. Zet jezelf aanwezig in dit evenement en blijf op de hoogte van updates en nieuws!

Food & drinks
Neem zelf iets lekkers mee of geniet van het heerlijks wat tijdens de picknick te verkrijgen is.
Bomm verzorgt het overheerlijke Bomm Picknick-Pakket voor twee: 2 broodjes zachtgegaarde (bio) kip met pesto en gepofte tomaatjes en pijnboompitten, 2 broodjes Australische black angus carpaccio en vegan carrot cake om te delen voor €25.

Bestel het Picknick-Pakket vooraf met voordeel voor slechts €22,50 door uiterlijk vrijdag 18-8 een privéberichtje te sturen naar GayRotterdam of een mailtje te sturen naar talitha@hippr.nl.

Ook zal De Swarte Leeuw met een bar aanwezig zijn waar heerlijke fris, bieren en wijnen (ook per fles) te verkrijgen zijn. En bij goed weer zal Bomm zijn beroemde burgers bakken!

Liefde
De Rotterdamse Roze Picknick wordt georganiseerd door GayRotterdam en mede mogelijk gemaakt door het Stadspodium, Hippr, Dansschool de Klerk, COC Rotterdam e.o.Mankracht RotterdamThe Hang-Out 010Roze in Blauw en vele anderen. Wil jij ook (inhoudelijk) partner worden? Stuur dan even een berichtje!

Categories: Evenementen