fbpx

Netwerk

Mankracht Rotterdam is de naam van het Rotterdamse netwerk voor gay professionals die graag, buiten of naast het bestaande kroegencircuit, gelijkgestemden ontmoeten. Mankracht Rotterdam organiseert iedere 3e donderdag van de maand van 18.00 tot 21.30 uur een borrel.

Borrels

Bij elke bijeenkomst wordt een bekende of minder bekende gay professional op de Mankrachtkruk aan de tand gevoeld door onze interviewers Kees Vrijdag, Nigel Gouweleeuw of Roeland Joanknecht. Naar aanleiding van het gesprek kan uiteraard gediscussieerd worden.

Mankracht Rotterdam, gestart in januari 2009, is een initiatief van Marc Fonville, Frank de Laat en Pieter Grootenboer. Mankracht Rotterdam heeft een gezelligheidskarakter, maar voorziet ook in een maatschappelijk netwerk. Vanuit dit netwerk kunnen allerlei activiteiten worden georganiseerd zoals presentaties, diners, excursies en dergelijke. Suggesties, ideeën en bijdragen in hand- en spandiensten zijn meer dan welkom!

Het bestuur

In 2014 hebben Marc Fonville, Pieter Grootenboer en Jos Hooyschuur afscheid genomen van het bestuur. In januari 2016 is Jos van de Sandt gestopt als secretaris. Mei 2017 heeft Frank de Laat zijn taak als voorzitter overgedragen. Vanwege de belangrijke rollen die zij hebben vervuld bij de oprichting en de groei van stichting Mankracht Rotterdam, zijn deze oud-bestuurders door het huidige bestuur benoemd tot ‘Heren van verdiensten van Mankracht Rotterdam’.

Het bestuur

Pieter Ruijsch van Dugteren
Voorzitter
Digital Marketeer, Product Owner

John van Buuren 
Secretaris
Jobcoach / Trajectbegeleider, Dordrecht

Arun Mahabier
Penningmeester
ICT Projectleider – Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Interviewers

Kees Vrijdag 
Voorzitter – Stichting Herdenking 14 mei 1940, Rotterdam)

Roeland Joanknecht
Manager

Nigel Gouweleeuw

Nigel Gouweleeuw is een bekend gezicht in Rotterdam. Naast zijn werkzaamheden in de Loge90 treed Nigel regelmatig op in de regio als zanger Nigel Andrews en alterego Lattéy da Costa (Drag Queen). Als interviewer bij Mankracht geeft hij een frisse blik op het onderwerp en een luchtige manier van interviewen. Tevens is Nigel een veelgevraagde presentator dus weet hij zichzelf goed in de spotlight te zetten. Meer informatie over Nigel zijn bezigheden vind je op http://www.nigelandrews.nl