Virtuoos cabaretspektakel geïnspireerd op Brecht en Weill

Stersopraan Claron McFadden en rasentertainer Sven Ratzke nemen je mee naar het Berlijn van de jaren twintig. In een bizarre wereld vol dubieuze figuren onder wie hoeren, circusartiesten en schurken, en cafés die doordrongen zijn van de geur van sigaren en cognac. Geïnspireerd door Brecht en Weill, zetten McFadden en Ratzke de bühne in vuur en vlam. Ze creëren schitterende beelden met behulp van licht en schaduw, illusie en werkelijkheid. Groschenblues is eigenzinnig en uiterst muzikaal. Hier versmelten performance en cabaret, show en opera, jazz en blues tot een opwindend spektakel. Ondersteund door vier topmusici geven onze helden van de nacht McFadden en Ratzke hun tragische en soms komische personages op magnifieke wijze vorm.

A journey to 1920s Berlin. Soprano Claron McFadden and entertainer Sven Ratzke set ablaze the stage. Cafés exude the scent of cigars and cognac as performance art, opera, jazz, and blues merge into an exciting spectacle.

Categories: Evenementen