Van 27 t/m 30 september vindt de 5e editie van Rotterdam Pride plaats met het thema ‘Port of Love’. Tijdens deze dagen willen we dat iedereen ziet dat Rotterdam Pride is en dat de straten in alle kleuren van de regenboog gekleurd zijn. Daar hebben we jou voor nodig! Organiseer tijdens deze dagen een feestje, een expo, een workshop, of iets passends wat met de Pride te maken heeft. Let’s celebrate Partyness, Artiness, Craziness, Rainbowness and Loveness!

Port of Love
Port of Love is…een veilige thuishaven voor iedereen waar we met elkaar Rotterdam Pride maken. Deze 5e editie willen we groots vieren en dat doen we o.a. met de volgende evenementen:

Donderdag 27 september
❥Confab: Faboulous Conference of Love. Een culturele beleving met kennisoverdracht.
❥Kick-off party: Take off to the Port of Love. Vaar mee met de Pride Loveboat door de Rotterdamse Haven.

Zaterdag 29 september
❥Pride Walk: Show your Love. Loop mee door het hartje van Rotterdam en laat zien dat je Pride bent.
❥Pride Festival: United Love. Dans, optredens, party en nog veel meer op het Schouwburgplein.

Zondag 30 september
❥Pride Family Festival: Unicorns & Zebras. Een uniek festival voor gezinnen en kinderen op het Schouwburgplein.

Programmaboekje
Net als de vorige jaren zullen wij het programma van iedereen die tijdens Rotterdam Pride een Pride evenement organiseert, opnemen in ons programmaboekje én plaatsen op onze website. Daarmee creëren we voor zowel jouw evenement en locatie zichtbaarheid en bieden we de bezoeker een mooi overzicht van wat er allemaal te doen is in onze stad.

Aanleverdatum
Als je een evenement organiseert en je wilt dat deze opgenomen wordt in het programmaboekje, verzoeken wij de informatie via deze link vóór 1 augustus aan te leveren. Evenementen die na 1 augustus worden aangeleverd, kunnen helaas niet worden meegenomen in ons programmaboekje, deze komen dan alleen op de website te staan.
Ook willen we je vragen als je een evenement via Facebook aanmaakt om @RotterdamPride, toe te voegen als mede-organisator. Jouw evenement wordt dan ook direct zichtbaar op onze facebookpagina.

Wil je het Rotterdam Pride beeldmerk gebruiken? Laat het ons weten via communicatie@rotterdam-pride.com en dan sturen we de juiste logo’s en de toolkit toe.

Wil je meer informatie over deelname van de Confab of het (Family) Pride Festival? Neem dan contact op met Nico Musebrink.
Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Laat het ons weten.
We hopen op een vol en divers programma. Laten we met elkaar Rotterdam Pride maken!

Namens Rotterdam Pride Team
https://rotterdam-pride.com/nl/

Categories: Evenementen