10 Jaar Mankracht Rotterdam met Speciale Gasten Boris Dittrich en Rob Jetten en meer.

De borrel voor onze 10e verjaardag wordt een bijzondere editie met maar liefst twee gasten, Disco Royaal en Mandy McCandy

De borrel vindt gewoon plaats op de derde donderdag van de maand, dus op donderdag 17 januari. Echter omdat we 10 jaar bestaan zorgen we voor een extra speciaal programma.  Reserveer vast de datum in je agenda.

We zijn trots om jullie alvast de gasten te mogen onthullen:

Boris Dittrich, onder meer bekend als oud Tweede Kamerlid en fractievoorzitter en was o.a. Initiatiefnemer van het homo huwelijk, Global advocacy director LGBT rights division Human Rights Watch.

Boris is nu ook bekend als schrijver van literaire thrillers en is kandidaat voor de Eerste Kamer namens D’66.

De tweede gast tijdens onze jubileumborrel komt uit de politiek, en ook nog eens van dezelfde partij: de nieuwe fractievoorzitter van de Tweede Kamer fractie, Rob Jetten.

Kort nadat hij Alexander Pechtold opvolgde reageerde hij enthousiast op onze uitnodiging, we zijn dan ook verheugd dat Rob bij ons te gast zal zijn!

We vieren 10 jaar Mankracht Rotterdam dus met twee interviews met vooraanstaande gay professionals en daarnaast Disco Royaal om het feest muzikaal te verfraaien. En last but not least komt Mandy McCandy voor een spetterend optreden.

We hopen dat jij als Mankrachtbezoeker er ook bij bent om het jubileum te vieren.

De jubileumeditie vindt plaats bij het inmiddels vertrouwde FERRY Rotterdam. De deuren van FERRY staan om 18.00 uur voor je open.