Donderdag 21 maart vindt de komende Mankrachtborrel plaats. Dit keer is onze gast Ted Brandsen, directeur en choreograaf van het Nationale Ballet.

Ted Brandsen was van 1981 tot 1991 als danser verbonden aan Het Nationale Ballet. In 1991 stopte hij met dansen en ging zich richten op het choreograferen. In de jaren daarna creëerde hij werk voor diverse internationale dansgezelschappen en festivals. In 2002 keerde hij terug naar Het Nationale Ballet, in eerste instantie als assistent artistiek directeur en sinds 2003 als artistiek directeur. Vanaf 2012 is hij directeur van Het Nationale Ballet. Zie de website: www.operaballet.nl/

Als interviewer introduceren we Ken Gould.

Ten tweede komt Winston Lieveld langs. Hij is met de stichting Parea betrokken bij de pride month in Paramaribo. Deze vindt plaats in oktober van dit jaar.

Categories: Gasten