Deze maand gaan we voor een herkansing. In december was een interview door de grote drukte in FERRY niet mogelijk, Deze keer komt de gast van toen nogmaals. Dus volgende week donderdag 18 april zien we jullie weer. Dit keer om het interview met Cor de Jonge te zien en horen.

Wie is Cor?
Sinds 2,5 jaar is Cor terug in Rotterdam, na 6 jaar in Marrakesh te hebben gewoond. Hij is werkzaam als Personal Trainer met als belangrijkste doelgroep de niet-sporter die toch fitter en vitaler wil zijn. Cor heeft deelgenomen aan de Orange Babies fietstour in Zuid-Afrika om geld in te zamelen voor projecten om HIV te bestrijden en opvang en hulp te bieden aan, met name besmette zwangere vrouwen en kwetsbare kinderen.

Cor wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht. De borrel vindt plaats in FERRY Rotterdam. De deuren van FERRY staan om 18.00 uur voor je open. We hopen je ook deze keer weer te mogen ontmoeten.

Categories: Gasten