Vast onderdeel op de evenementenkalender van Mankracht Rotterdam is het kerstdiner. Dit jaar doen we dat anders dan voorgaande jaren. Het wordt een Kerstevent: Musical meets Opera. Natuurlijk wel met een mooi diner. Het vindt plaats op vrijdag 13 december.

Mankracht organiseert haar speciale kerstevent in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Samen bieden wij jullie de voorstelling Musical meets Opera aan. Voorafgaand nemen wij jullie mee op een korte tour door de stad. Hierna schuiven we aan voor een heerlijk kerstdiner waarna we samen deze prachtige voorstelling te zien krijgen in de Doelen. Jullie krijgen een speciaal ontvangst en we hebben prachtige plaatsen om volop te genieten. Een bekroning op een fantastisch Mankracht jaar!

In het kort:
– Korte tour door Rotterdam
– Kerstdiner inclusief 2 drankjes
– Speciaal ontvangst en entree ‘Musical meets Opera’
All-in prijs voor het arrangement is EUR 79,95. Maar word je donateur voor het nieuwe jaar krijg je het arrangement voor EUR 69,95.
Om donateur voor 2020 te worden, verwijzen we je naar de speciale doneersite. Hier staat hoe je kunt doneren.  doneersite
De kaarten voor het Mankracht Kerstevent zijn op de volgende site te bestellen:
Promocode voor donateurs is DONATEUR2020
Als Mankracht Rotterdam stellen we het op prijs als je feestelijk gekleed gaat.
Categories: Evenementen