Op zondag 19 januari vindt de jaarlijkse roze nieuwjaarsbijeenkomst plaats, georganiseerd door het Pride010 netwerk, bestaande uit diverse organisaties die zich inzetten voor LHBTI’s in Rotterdam.
Voor deze editie hebben we wel een heel speciale locatie: de Kunsthal opent exclusief voor ons de deuren van de tentoonstelling THIERRY MUGLER: COUTURISSIME. Verder kun je traditiegetrouw de nieuwjaarstoost, veel gezelligheid en een eerste drankje gesponsord door de Pride010 netwerk-organisaties, verwachten.
Dus tot zondag 19 januari!

Tijd: 18.00 uur
Locatie: Kunsthal Rotterdam, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam

Deze Rotterdamse Roze Nieuwjaarsreceptie wordt mede mogelijk gemaakt door:
COC Rotterdam Rijnmond, Dona Daria Rotterdam, Erasmus Pride, GayRotterdam, Stichting Humanitas Rotterdam, IDEM Rotterdam, Ketelbinkie010, Mankracht Rotterdam, Adb RADAR, Remonstranten Rotterdam, Rotterdam Pride, Student Pride NL en Kunsthal Rotterdam

Categories: Evenementen