Donderdag 18 juni is het weer zover! De derde donderdag van de maand, dus weer tijd voor Mankracht.

De doelstelling van Mankracht is om op laagdrempelige wijze gay-mannen met elkaar in contact te laten komen. En dan vooral op een wijze, waarbij het mogelijk is om elkaar wat beter te leren kennen en een inhoudelijk gesprek te voeren. Dit is één van de redenen, waarom we voor de interviews gekozen hebben. Zo kun je na het interview nog met elkaar gedachten uitwisselen. En is het eerste gespreksonderwerp al aanwezig.

Vooral tijdens deze periode van de anderhalve-meter-maatschappij en sociale onthouding, is contact met anderen erg belangrijk. We begrijpen dat we niet kunnen faciliteren in een grootschalige borrel, maar we willen juist nu ervoor zorgen dat contact blijft bestaan. En hoe gaan we dat voor jullie regelen?

Live interview met 2 verschillende gasten

Wil je inloggen op ons Mankracht-event, laat het ons dan weten via info@mankrachtrotterdam.com. Let wel: als je voor de eerste keer een Zoom-event opstart, dan word je eerst gevraagd om Zoom te installeren.

Je kunt via je computer of via je telefoon deelnemen aan ons event. Mankracht maakt gebruik van de betaalde versie van dit programma. Je hoeft je hierdoor geen zorgen te maken over privacy en veiligheid.

Wat kun je precies verwachten van dit event?

Op donderdag 18 juni wordt het event opgestart. Als je inlogt, kom je in de interview omgeving terecht. We hebben het programma in 3 verschillende onderdelen verdeeld.

19:00 – 19:30 Interview Boris Dittrich

Om 19:00 starten we met het interview van Boris Dittrich. Dit interview verloopt zoals je dat van ons gewend bent. Roeland interviewt op zijn kenmerkende wijze Boris. Zo zal hij vragen stellen over het nieuwste boek van Boris en wat hem de laatste tijd nog meer bezighield. Hierbij zal hij de meer persoonlijke vragen niet uit de weg gaan.

Als je bent ingelogd in dit event, dan kun je het interview live en van dichtbij meemaken. En net zoals altijd kun je na afloop vragen stellen.

19:30 – 20:00 Interview en optreden van Perry Zuidam

Vervolgens zal Roeland onze 2e gast van de avond aankondigen. Perry Zuidam komt uit Rotterdam en verdient al jaren zijn boterham als zanger. In december 2019 stond hij bijvoorbeeld met zijn eigen show in een volledig uitverkocht theater Zuidplein. Roeland zal Perry onder meer vragen naar zijn keuze om zanger te worden en of zijn relatie met een man zijn carrière beïnvloedt. Na het interview en jullie vragen zal Perry een kort mini-optreden verzorgen.

20:00 – ??:?? Verdeling in kleinere gespreksgroepen

Na het optreden van Perry Zuidam gaan we ervoor zorgen dat iedereen in een kleiner groepje terecht komt. Dit is het onderdeel waar je met elkaar kunt napraten over de interviews en je makkelijk in contact komt met andere belangstellenden van Mankracht. Vooral met dit laatste onderdeel hopen we dat jullie op eenvoudige wijze nieuwe mensen bij Mankracht leren kennen. Je kunt zelf bepalen of je hieraan meedoet en zo ja, voor hoe lang. Je kunt ook eventueel van gespreksgroep ruilen.

Door het event te verlaten, rond je zelf het laatste onderdeel af.

Aanwezig zijn bij FERRY?

Het interview vindt plaats vanuit FERRY en daar kun je bij zijn. Er is in verband met de Coronaregels ruimte voor 30 personen. Toegang kost €15,00 en dan krijg je 4 muntjes van FERRY. Donateurs van Mankracht krijgen voorrang. Ben je donateur? Dan kun je tot en met zondag 19.00 uur een kaartje boeken via Stager. Door op onderstaande link te klikken, word je doorverwezen naar de ticketsite Stager. Betaal en klaar.

Ben je nog geen donateur maar wil je er wel bij zijn?
Dan kun je er natuurlijk ook bij zijn. Omdat we al verder in jaar zitten, kun je tegen een gereduceerd tarief van €25,00 donateur voor 2020 worden. Kies dan voor de optie in Stager voor Donateur incl entree (€40,00)

De link: https://mankrachtrotterdam.stager.nl/web/tickets/437438
Let op: zodra alle kaartjes verkocht zijn, dan is de link niet meer geldig. Maar natuurlijk kun je er nog steeds digitaal bij zijn tijdens het online-event via Zoom.

Had je al gereserveerd voor 4 juni dan blijft je ticket geldig voor het event van 18 juni. Kun of wil je 18 juni niet, dan krijgt je je kosten vanzelfsprekend teruggestort. Laat het ons dan even weten, zodat we de kaart beschikbaar kunnen stellen aan iemand anders.

Heb je nog vragen, stuur een bericht naar info@mankrachtrottterdam.com

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
John van Buuren en Roeland Joanknecht