De eerste ‘normale’ borrel van Mankracht in het Corona tijdperk vindt plaats op donderdag 16 juli in FERRY Rotterdam.

Coronaproof
Vanwege de nog geldende maatregelen houden we het low key en doen we voorlopig geen interview. De indeling van de ruimte en de overige maatregelen maken het moeilijk dit goed tot zijn recht te laten komen.

Je bent vanzelfsprekend meer dan welkom om te komen borrelen en na lange tijd weer bij te praten. Zitten is verplicht en aan de bar bestellen is niet mogelijk. Je wordt aan de tafel geholpen. Nu we toch aan tafel moeten zitten, zou je ook eens kunnen eten bij FERRY!?

Wil je zeker zijn van een plek bij FERRY? reserveer -gratis- via de website van FERRY en vermeld bij de opmerkingen Mankracht. http://www.ferryrotterdam.com

En vanzelfsprekend, heb je klachten die mogelijk duiden op Corona, blijf thuis. Hetzelfde geldt als je je niet aan de genoemde regels wenst te houden.

De deuren staan vanaf 18.00 uur open bij FERRY, Westblaak 127.

Save the Date: vrijdag 7 augustus Mankracht BBQ
Traditioneel organiseert Mankracht altijd een zomer BBQ. Ook deze staat in de steigers. Houd vrijdag 7 augustus vast vrij in je agenda. Het is een mooie locatie en er is weer extra vermaak. Meer info volgt spoedig.