Ook in augustus heb je de kans om te netwerken met Mankracht. Donderdag 20 augustus organiseren we de zomerborrel. Deze keer is er geen gast. De locatie is FERRY Rotterdam

Coronaproof
Zitten is verplicht en aan je wordt aan tafel bediend. Bestellen aan de bar kan niet. FERRY zal vooraf een checkgesprek met je voeren en je gegevens noteren. 

Wil je zeker zijn van een plek bij FERRY? reserveer -gratis- via de website van FERRY http://www.ferryrotterdam.com en vermeld bij de opmerkingen Mankracht. 

En vanzelfsprekend, heb je klachten die mogelijk duiden op Corona, blijf thuis. Hetzelfde geldt als je je niet aan de genoemde regels wenst te houden. 

De borrel van september; Andere locatie
In september gaan we ergens anders borrelen. Dit keer bij Vinn: https://www.vinnrotterdam.nl/. We hebben dan ook al weer een leuke gast op de planning staan. De borrel staat in de agenda op 17 september. 

Daarnaast willen we graag je suggesties voor andere locaties in Rotterdam waar de Mankrachtborrel zou kunnen plaatsvinden. Mail je suggesties naar info@mankrachtrotterdam.com

We hopen je op donderdag 20 augustus te zien. De deuren van FERRY gaan om 18.00 uur open.