*LET OP: De borrel is op een nieuwe locatie: Vinn, Weena 701 in de plint van het Groothandelsgebouw*

Na een bijzondere zomer periode gaan we onze eerste gast verwelkomen. Dit keer geen onbekende: Dimitri Visch, de part DJ. Dimitri heeft onlangs zijn boek “In 10 stappen een succesvolle DJ-carriere” uitgebracht”.

Voor wie Dimitri nog niet kennen; hij is DJ, Partyjock, Entertainer en nu dus ook auteur.  Dimitri is de eigenaar van DiscoRoyaal ® draait clichématig en ongedwongen. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. 

Roeland gaat hem interviewen.

De locatie is deze keer Vinn, Weena 701, 3013 AM, Rotterdam. Dit is in de plint van het Groot Handelsgebouw.

Vinn hanteert alle maatregelen omtrent de veiligheid voor alle bezoekers. Houd je aan de richtlijnen en volg de aanwijzingen van het personeel van Vinn op. Heb je last van klachten zoals niezen, hoesten en koorts. Blijf dan thuis. Doe dat ook als je huisgenoten dergelijke klachten hebben.

De borrel start om 18 uur.