Beste Mankracht bezoeker,

We missen jullie! Helaas kunnen we niet onze reguliere activiteiten voor jullie organiseren. Dat betekent niet dat we niets hebben ondernomen. Echter, met de beperkingen die gelden hebben we uiteindelijk gekozen om even low profile te gaan. 

Kerst 2020
Nu de kerstdagen voor de deur staan en dus ook het traditionele Mankrachtkerstdiner en de kerstborrel niet doorgaat, wilden we toch iets van ons laten horen. En niet alleen met een geschreven stukje van het bestuur. Het is een Coronaproof interview geworden. Frits Huffnagel wordt door Roeland aan de keukentafel ondervraagd over zijn wijze van kerst vieren en zijn recente deelname aan First Dates. Arun en John volgen het vanuit hun woningen. 

Nog geen lid van de nieuwsbrief? Meld je aan en ontvang de link naar de video per mail.

Vacature in het bestuur
Er is tevens nieuws over het bestuur. Er is een vacature. Pieter heeft afscheid genomen als voorzitter. Hij focust zich op zijn jonge gezin en Gayrotterdam. Hij zal zijdelings nog wel betrokken blijven. Gevolg is wel dat we op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid, 
 
Roeland is door het overige bestuur gekozen als nieuwe voorzitter. Dit betekent dat er een vacature is voor een nieuw bestuurslid. Wie komt het mankracht bestuur de komende jaren versterken? 

We hopen je in 2021 snel weer in goede gezondheid te begroeten.

Met vriendelijke groet,

Arun, John, Roeland en Wesley