Het is even geleden dat je van ons hoorde. Maar we zitten niet stil en we starten de Mankrachtborrel direct weer op als het mag.  Deze post staat in het teken van het digitale Eurovision event en je kunt de stadwandeling opleuken met een gratis drank je bij onze borrelhost VINN. Veel lees, zing en wandelplezier.

MAY MANKRACHT ROTTERDAM HAVE YOUR VOTES PLEASE?
OPEN UP TO YOUR VISION SONG CONTEST
6, 13 AND 21 MAY 2021

In deze tijden van beperkingen en onzekere vooruitzichten, organiseren we in samenwerking met Ketelbinkie een event omtrent Eurovision 2021. En dat helemaal Coronaproof, vanuit je eigen huis.

Wat gaan we doen? 
Dit jaar is het festival in onze stad. Lang niet iedereen kan er bij zijn. En ook is het nog niet mogelijk om een Mankracht ESC themaborrel te organiseren. Hier hadden we zo op gehoopt na ons interview met Cornald Maas vorig jaar. En met Duncan Laurence die de eerste Mankracht Award in ontvangst heeft genomen. Daarom toch een event!We dagen je uit om mee te doen!
Op de halve finales en finale zelf, laten we je rustig kijken, maar we dagen je uit voorspellingen te doen en je favoriete oude nummers weer te zien. Er zijn allerlei jury’s: de vakjury o.l.v Marc Forno , jury’s van de 9 Ketelbinkie sporten en Mankracht Rotterdam en andere deelnemende organisaties.

Zorg dat je met jouw mede songfestivaladepten samen op 6, 13 en 21 mei kijkt en je ontvangt als Mankrachtdonateur (in 2021 of 2020), thuis een borrelpakketje van ons. Als je in je aanmelding je huisadres opgeeft, dan komen we het borrelpakketje voor de eerste sessie persoonlijk bij je afgeven. Daarnaast ontvang je een stemformulier.

Was je in 2020 of 2021 geen donateur? Geen probleem natuurlijk. Ook dan kun je je aanmelden. In dat geval zorgen we dat je het stemformulier via de elektronische weg jouw kant op komt.

De uitzending zelf gaat via Zoom. Je krijgt hiervoor een link.
Geef je op via Info@mankrachtrotterdam.com

Zie hieronder het schema met de verschillende challenges waarmee je de winst, en dus de prijzen, kan binnen halen. Dus kan je niet wachten, en kijk je al uit naar de speciale Mankrachtkoeriers, geef je dan snel op.

Donderdag 6 mei 21.00 uur: Ketelbinkie’s Best Eurovision Song ever!

 • Iedereen mag zijn favoriete Eurovisie songfestival liedje insturen en op de avond worden de 10 leukste bekeken en gestemd over the best song ever!
 • Natuurlijk krijg je ook Songfestival weetjes te horen.
 • Winnaar* krijgt CD met de beste Eurovisie hits
 • * winnaar is degene die als eerste the best song heeft ingezonden

Donderdag 13 mei 21.00 uur: Ketelbinkie’s Finale Choice of 2021

 • Bekijk alle inzendingen zelf en stuur jouw favoriet in
 • We laten de top 10 zien en we kiezen hieruit onze favoriet
 • Winnaar*  krijgt een echt Eurovison 2021 tas!
 • * winnaar is degene die als eerste de favoriete song heeft ingezonden

Vrijdag 21 mei 21.00 uur: Ketelbinkie’s Eurovision 2021 Winner!

 • Op donderdagavond zijn alle finalisten bekend voor zaterdag 22 mei!
 • Kies hieruit jouw favoriet en stuur die in
 • De top 10 laten we zien en daaruit kiezen we de Pride010 Winner 2021!
 • De winnaar* krijgt een echt Eurovision T Shirt en fles Champagne
 • * winnaar is degene die als eerste de echte Eurovision winnaar heeft ingezonden
Categories: Evenementen