Donderdag 19 augustus is er weer een Mankrachtborrel. Deze keer met een Gin & Tonic proeverij. Vinns Gin Tastic Thursday!  

Vinns Gin Tastic Thursday
Het personeel van Vinn neemt je mee in de wereld van Gin & Tonics. Tijdens deze editie van de Mankrachtborrel is er een gin tasting. Je krijgt uitleg waarom  bij welke gin welke tonic past. Je kiest per ronde of je mee doet. De kosten zijn € 6 per glas.

Ben je geen Gin & Tonic drinker? Geen probleem, je kunt vanzelfsprekend ook je eigen favoriete drankje bestellen.

Maatregelen omtrent Covid
De borrel wordt gehouden binnen de regels die op dat moment gelden voor de horeca. Samen zien we toe op een veilige borrel met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Let op: Heb je last van klachten zoals niezen, hoesten en koorts. Blijf dan thuis. Doe dat ook als je huisgenoten dergelijke klachten hebben.

Het volledige adres is:
Vinn
Weena 701
3013 AM, Rotterdam

De borrel van augustus start zoals altijd om 18 uur. 

Categories: Evenementen