Update 14 November 2021: Helaas kan de borrel door de nieuwe coronamaatregelen niet door gaan. Onze gast Haroon komt in het nieuwe jaar alsnog langs. Dus houd de berichten in de gaten.

Je leest het goed. Komende borrel is Haroon Ali te gast. Vorige maand zou Haroon al onze gast zijn maar was hij op het laatste moment verhinderd. Daarom komt hij de komende borrel van donderdag 18 november alsnog. Dit is je kans om er bij te zijn.

Haroon Ali (1983) is freelance journalist en schrijver. Voor de Volkskrant maakt hij de interviewserie ‘Alfabetsoep’, over de levens van lhbti’ers in Nederland. Hij heeft een wekelijkse column in het Noordhollands Dagblad, die ook op LINDA.nl verschijnt. Samen met Yora Rienstra maakt hij de podcast Opgewonden, over seks in alle vormen en maten. In september 2020 verscheen bij De Bezige Bij zijn persoonlijke non-fictieboek Half, over de botsingen die hij ervaarde tussen zijn identiteiten, als Pakistaans-Nederlandse, homoseksuele ex-moslim, en de beladen reis die hij maakte door zijn complexe vaderland. Na afloop zal Haroon zijn boek ook verkopen en signeren.

De borrel vindt plaats bij VINN Rotterdam
Weena 701.

De deuren staan om 18 uur voor ons open. We hopen je te mogen begroeten!

Foto credits: Nosh Neneh

Categories: Gasten