Voor donderdag 17 maart staat er wederom een mooie gast op het programma, fotograaf Hans Withoos. Hans komt ons deze maand langs om meer te vertellen over zijn huidige tentoonstelling Ander licht op drie generaties Withoos.

Over de tentoonstelling:
Het recente werk van hedendaagse fotograaf Hans Withoos, geïnspireerd op de 17de-eeuwse schilderijen van zijn verre voorouder Mathias Withoos. Waar Mathias Withoos de toeschouwer probeert aan te sporen tot een deugdzaam en sober christelijk leven, viert Hans Withoos juist het leven met zijn beelden vol overdaad en zinnelijkheid. Met zijn foto’s laat hij de schoonheid van de mens zien, in al zijn facetten. (Aukje Vergeest AV Beeldvertaling).

De tentoonstelling is te zien in Museum Flehite Amersfoort.

Hans’ foto’s sieren ook de muren van Vinn. Vrijwel zeker is je oog daar eens op gevallen. Hans wordt geïnterviewd door Arun Mahabier.

Locatie:
Vinn, Weena 701.

De deuren gaan open om 18.00 uur.

 

Categories: Gasten