In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren COC Rotterdam, Erasmus Pride, Ketelbinkie en GayRotterdam op 9 maart het traditionele Regenboogdebat, voorheen het Roze Verkiezingsdebat. Dit zal zijn in de grote zaal van Comedy Club Haug.

Tijdens het debat worden er stellingen ingebracht over onderwerpen die belangrijk zijn voor de LHBTI+-kiezer. Denk aan onderwerpen als veiligheid, een inclusief sportklimaat en voorlichting op scholen voor leerlingen én docenten. Debatleider is de Rotterdamse journalist Maikel Coomans. Hij is onder andere werkzaam voor EenVandaag en RTV Rijnmond.

Op dit moment werken COC Rotterdam, Erasmus Pride, Ketelbinkie en GayRotterdam met de Rotterdamse politieke partijen aan een nieuw Regenboogakkoord voor de collegeperiode 2022-2026. Na afloop van het Regenboogdebat zal het Regenboogakkoord door de aanwezige partijen worden ondertekend.

Programma
19.30 uur: inloop
20.00 uur: start debat
22.00 uur: borrel

Registreren kan via deze link https://clubhaug.stager.nl/web/tickets/111163081

Categories: Evenementen