De komende Mankrachtborrel vindt plaats op donderdag 21 april in VINN Rotterdam. Deze keer neemt Helmut Vleugels plaats op de kruk. Helmut lanceert binnenkort zijn debuutroman “Achter de Heuvels.” Daarnaast is hij creative director van ARA Creative Agency.

Helmut komt vertellen over zijn debuutroman met de uitnodigende samenvatting:
Een blanke, heteroseksuele man wordt verliefd op een donkere gay man.
Een openhartige, seksueel geladen debuutroman.

Over het boek: 
Krachtmeting 
Achter de heuvels is een roman over de krachtmeting tussen hetero- en homoseksuele gevoelens, tussen de koelte van Nederland en de zonnige warmte van Curaçao, tussen wetenschappelijke rationaliteit en de wijsheid van de straat.

Ongelooflijk mooi en beeldend geschreven  
Everon Jackson Hooi, acteur, geboren Curaçaoënaar en de Mol 2022, las Achter de heuvels en was onder de indruk. ‘Een boek over de moed om jezelf te ontdekken. Ongelooflijk mooi en beeldend geschreven. Het heeft me echt geraakt.’

Vanzelfsprekend kun je op deze avond het boek ook meteen aanschaffen.

Helmut wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

We zien je graag op donderdag 21 april

Het volledige adres is:
VINN
Weena 701
3013 AM, Rotterdam

De deuren staan voor je open vanaf 18.00 uur.

Categories: Gasten