Donderdag 18 augustus hebben we weer een interessante gast op de kruk bij de maandelijkse Mankrachtborrel. Dit keer komt Patrick Hoogendoorn langs. Hij is een echte duizendpoot, en onlangs heeft hij een boek uitgebracht De Barst.

Wie is Patrick?

Patrick Hoogendoorn is (relatie)therapeut, coach en trainer. Heeft al meer dan 17 jaar een eigen praktijk “Sjomi adviesbureau”. Jarenlang werkte hij als tv-programmamaker voor de Evangelische Omroep. Het familiediner, In voor – en tegenspoed, De laatste reis, Tienermoeders, jonge mantelzorgers, God op bestelling zijn enkele programma’s van hem.

Patrick groeit op in een streng gereformeerd milieu. Al vroeg raakt hij verstrikt door seksueel misbruik wat in zijn kindertijd plaatsvindt en homoseksualiteit. Hij trouwt, krijgt een succesvol leven. Maar hoe hard hij ook zijn best doet om “gewoon” te zijn, zijn weggedrukte gevoelens eisen steeds meer zijn tol. Er volgt een zoektocht om met zichzelf te kunnen leven. Na meer dan 26 jaar getrouwd te zijn geweest, kiest hij samen met zijn grote liefde voor een scheiding. “Uit liefde laten we elkaar los omdat we samen niet meer gelukkig kunnen zijn.”
Zijn verhaal is nu weergegeven in het boek De Barst.

Patrick wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

We zien je graag op donderdag 18 augustus bij VINN.  De deuren gaan om 18 uur open.

Categories: Gasten