Na een week van lentekriebels nodigen wij jullie van harte uit voor de lente Mankrachtborrel bij VINN op donderdag 20 april met als gast Ruben Verwaal.

Maar allereerst goed nieuws
Na opmerkingen over de aanvangstijd van de Mankrachtborrel gaan de deuren bij VINN vanaf de aanstaande borrel voortaan open om 19.00 uur! Uiteraard ben je altijd eerder welkom.

Mankrachtborrel Mei
Deze wordt ivm Hemelvaart verplaatst naar Woensdag 17 mei!

JeuDeGin 10 juni
Wij hebben nog en paar plaatsen vrij voor zowel donateurs als niet donateurs dus mochten jullie dit leuk vinden reageer dan snel.

Borrel donderdag 20 april
Onze gast is Ruben Verwaal – conservator en historicus bij het Erasmus MC. Ruben heeft zich gespecialiseerd in de geschiedenis van de lichaamssappen. Afgelopen 13 april verscheen Bloed, zweet en tranen: een geschiedenis van de vloeibare mens (2023). Het toont hoe ook pis, pus, speeksel, bloed, zweet en tranen niet tijdloos zijn, maar een verleden hebben. Als conservator beheert hij de historische collectie en organiseert hij tentoonstellingen over onderwerpen als lachgas, roken en doofheid. Als
docent geeft hij colleges over diversiteit en inclusie binnen de geneeskunde en Ruben is ook actief bij het nieuwe QUEERasmus MC, een team dat aandacht vraagt voor sekse en genderdiversiteit in zorg, wetenschap en onderwijs.

Wij zien jullie graag op 20 april bij VINN. De deur gaat open om 19.00 uur.