In de maand juli was het wederom een goedbezochte borrel, leuk dat er veel nieuwe gezichten waren en een aantal die wij al een tijd niet hadden gezien. Het is voor ons als
bestuur fijn te ervaren dat de maandelijkse borrel nog steeds erg wordt gewaardeerd, wij nodigen jullie daarom ook met plezier uit voor de Mankracht borrel op donderdag 17
augustus bij Café naar Ons.

Mankracht barbecue 13 augustus
Helaas hebben wij de barbecue van 13 augustus i.v.m. te weinig animo moeten annuleren. Het is heel jammer maar wij doen volgend jaar weer een nieuwe poging.

Mankracht rally 30 september
Op zaterdag 30 september vindt de Mankracht rally plaats in de regio Rotterdam, het belooft een leuke dag te worden en wij mogen alvast een tipje van de sluier oplichten. Het ontvangst zal zijn om 13.00 uur en het is op veler verzoek een niet te lange rally met afsluitend een gezellig diner in Rotterdam. Het Rallyteam stuurt jullie deze week de uitnodiging en wij hopen als bestuur op voldoende aanmeldingen om het evenement mogelijk te maken.

Mankracht kerstdiner 15 december
Noteer alvast de datum voor het Mankracht kerstdiner op vrijdag 15 december!

Mankracht bestuur
Wij zijn op zoek naar enthousiaste bestuursleden met nieuwe ideeën en een frisse blik op de toekomst van Mankracht. Spreek ons ( Roeland, Frans, John & John ) aan tijdens de borrel mocht je interesse hebben of stuur ons een mail.

Wij zien jullie graag op donderdag 17 augustus bij Café naar Ons. De deur gaat open om 19.00 uur.

Categories: Evenementen