De Mankrachtrally 2023 staat voor jullie klaar. Zoals de secretaris van Mankracht al schreef in de nieuwsbrief, vindt de rally plaats zaterdag 30 september 2023 en zal de route in en rondom ons mooie Rotterdam plaatsvinden. Hoe en wat is natuurlijk staatsgeheim, maar het belooft een leuke en gezellige dag te worden. 

De ontvangst is zaterdag 30 september tussen 12.00 en 13.00 uur en natuurlijk met koffie en een taartje. Na de mooie rit is er een gezamenlijk diner in het centrum van Rotterdam. 

De kosten zijn als volgt: 

  • Donateurs van 2023: € 65,00

  • Overige deelnemers: € 75,00

Je kunt ook direct nog donateur voor 2023 worden door direct € 105,00 over te maken.

Eerdere edities wezen uit dat er een groot aantal equipes meededen. Ook dit jaar willen we weer met een groot aantal gepoetste bolides de weg op. Hiervoor willen we jullie vragen niet te lang te wachten want in verband met afspraken met de horeca zijn er vooralsnog gelimiteerde plaatsen. Zorg dus dat je erbij bent!

Voor wat betreft het aanmelden:

Stuur een email vóór 10 september 2023 naar het e-mailadres van de organisatie mankrachtrally@hotmail.com met daarin:

  • Naam van de equipe;

  • De namen van de afzonderlijke equipe leden.

  • contactpersoon, contact mailadres en telefoonnummer.

  • Maak het totaalbedrag wat voor jou/jullie van toepassing is over naar NL54RABO01564.24.290, o.v.v. rally 2023 en equipenaam*

Aanmelden kan zoals gezegd op het mailadres van de organisatie van de rally: mankrachtrally@hotmail.com. Let op, dus niet het e-mailadres van het bestuur gebruiken. De organisatie heeft geen toegang tot deze mailbox en kan jullie aanmelding dan niet verwerken. 

*Je aanmelding is alleen definitief na betaling van de kosten. 

We hopen je aanmelding snel te mogen ontvangen. 

Hartelijke groet, 

Rallycommissie 2023

Thijs, Arnoud en Frank 

 

Categories: Evenementen