Donderdag 19 oktober is de borrel op de winterlocatie bij Ferry. Marc en zijn team vinden het erg leuk om Mankracht weer te mogen ontvangen. Wij nodigen jullie daarom met plezier uit voor de borrel bij Ferry op de Westblaak 127.

Mankracht Rally
Zaterdag 30 september was er de langverwachte Mankracht Rally, deze keer georganiseerd door Thijs Westendorp, Frank de Laat en Arnoud Schalker.
Op deze zonnige dag was de start bij golfvereniging Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Na koffie, taart en een kort welkomstwoord van de Rally Commissie vertrokken de equipes voor een mooie route rond Rotterdam. Na een korte pauze met hapjes en drankjes vervolgden de equipes hun weg via Schiedam, Vlaardingen naar de eindbestemming Restaurant Prachtig aan de Maas.

Daar werd iedereen in stijl ontvangen door Ynel Regalo. Na het voorgerecht werd door Ynel de winnaar van deze rally bekend gemaakt; dat is het team de BenzBoys van Dennis Lens van Rijn en Jurjen Timmermans, de poedelprijs was voor het team Knabbel en Babbel van Ivan van Eijk en PaulObmina.

Wij danken de Rally Commissie Thijs, Frank en Arnoud voor deze succesvolle dag. Voor het organiseren van de Mankracht Rally 2024 zoeken wij nog een enthousiast team.

Mankracht bestuur
Wij zijn nog steeds op zoek naar leuke bestuursleden voor Mankracht met een frisse blik op de toekomst.

Mankracht borrelt vanaf 19.00 uur bij Ferry op donderdag 19 oktober.

Categories: Evenementen