Met de Mankracht vlag in top voor een warm welkom waren wij vorige maand terug bij Ferry. Wat leuk was dat er naast een aantal nieuwe geïnteresseerden ook een aantal oude bekenden waren. Tijdens deze avond nam Roeland van de gelegenheid gebruik om de Rally Commissie met Frank de Laat, Arnoud Schalker en Thijs Westendorp te bedanken voor het organiseren van deze mooie rallydag afgelopen september. Hij sprak de hoop uit op enthousiastelingen voor het organiseren van de rally voor volgend jaar. Het was een gezellige avond en wij nodigen jullie dan ook graag uit voor de volgende Mankacht borrel bij Ferry op donderdag 16 november.

Mankracht kerstdiner vrijdag 15 december
Op 22 november zijn er de landelijke verkiezingen met veel keuzes. De keuze voor het Mankracht kerstdiner bij Restaurant Didot34 is eenvoudig, dit kan tot 30 november. Wij hebben er veel zin in en hopen jullie ook.

Mankacht borrelt op donderdag 16 november vanaf 19.00 uur bij Ferry.

Categories: Evenementen