Nu Sinterklaas het land heeft verlaten en wij uitkijken naar de Kerstman, willen wij jullie graag uitnodigen voor de Mankracht kerstborrel bij Ferry op donderdag 21 december. Over Ferry gesproken ook wij merken dat de muziek iets later op de avond wat meer uptempo is, dit heeft onze aandacht. In het nieuwe jaar staat dit op onze agenda maar suggesties van jullie kant zijn natuurlijk van harte welkom.

Mankracht kerstdiner –  VOL
Ontzettend leuk het enthousiasme voor het kerstdiner, wij dineren met 35 Mankracht heren bij Didot34 op vrijdag 15 december.

NL=US Art
Mankracht ontving een ontzettend aardige uitnodiging voor een privé ontvangst bij NL=US Art Gallery op de Mauritsweg 55. Een tentoonstelling van kunstenaar en haute couture ontwerper Peter George D’Angelino. Een romantische, kleurrijke collectie wandtapijten en textuur kunstwerken. Het is te kort dag voor ons dit bezoek te realiseren maar wij willen jullie graag informeren over deze bijzondere tentoonstelling. Te bezoeken tot 7 januari en voor meer details zie nlisus.com

Mankracht borrelt op donderdag 21 december bij Ferry vanaf 19.00 uur. 

Categories: Evenementen