Het kerstdiner was een succes, wij werden in de watten gelegd bij Didot34 door Chef de Cuisine Michiel Buker en zijn brigade. Ontvangst met bubbels, heerlijke gerechten, wijnen en een spectaculair dessert en dit alles samen met een leuk gezelschap of zoals een van onze donateurs schreef, bij het Mankracht kerstdiner was alles top!

Maar inmiddels zijn wij in het nieuwe jaar, wat een bijzonder jaar is voor Mankracht want wij bestaan dit jaar 15 jaar! Een lustrum jaar dat wij op donderdag 18 januari aftrappen met tijdens de borrel een gastgesprek waarvoor wij jullie van harte uitnodigen.

Mankracht lustrumborrel donderdag 18 januari

Onze gastsprekers deze avond zijn de oprichters van Mankracht voor velen een bekend gezicht: Frank de Laat, Marc Fonville en Pieter Grootenboer. Zij nemen ons mee naar het begin, de jaren daarna en hun blik op de toekomst. De heren worden geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

Donatie 2024

Jullie donaties stellen wij zeer op prijs om evenementen, activiteiten en borrels te kunnen organiseren. Steun ons met €40 per persoon ( meer mag natuurlijk ook ) naar rekening NL 54 RABO 01564.24.290 t.n.v. Stichting Mankracht o.v.v. Donatie 2024

Nice to know

Theater Mooi Weer Rotterdam brengt de voorstelling De Drang. Door pers en publiek goed ontvangen en wordt gespeeld door een cast die overwegend queer is. Deze voorstelling is van 8 t/m 17 februari te zien bij Theater Mooi Weer – Willem Buytewechstraat 36 in Rotterdam, zie ook www.theatermooiweer.nl

Wij hopen jullie te zien op donderdag 18 januari bij Ferry. Mankracht borrelt vanaf 19.00 uur en deze keer in de bovenruimte.