Een ontzettend leuke januari borrel, druk bezocht en de start van het lustrumjaar voor Mankracht waarover volgende maand meer. De sprekers Frank, Marc en Pieter namen ons mee naar de oprichting en wat zij graag in de toekomst zouden zien en gaven ons goede ideeën en suggesties.

De borrel in de bovenruimte bij Ferry zorgde voor veel positieve  reacties en na overleg zijn wij blij jullie te laten weten dat wij van harte welkom zijn om de komende maanden de Mankracht borrels daar te houden. Wij hebben deze ruimte voor ons beschikbaar van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Donatie Mankracht 2024

Dank voor de reeds ontvangen donatie. En voor diegene die nog willen donderen, zie hier op onze website.

Nice to know

“All of Us Strangers” met Paul Mescal en Andrew Scott, zij spelen in deze film twee geliefden. Een bijzonder mooie film gewaardeerd met lovende recensies over chemie, waarheid en de bruutheid van liefde. Nog te zien bij LantarenVenster, KINO Rotterdam en Cinerama Filmtheater.

De volgende Mankracht borrel is op donderdag 15 februari bij Ferry. Let op! Mankracht borrelt van 19.00 tot 21.00 uur in de bovenruimte en daarna ben je natuurlijk altijd van harte welkom beneden.

Categories: Evenementen