Wij zien dat de Mankracht borrels goed worden bezocht en vinden het fijn dat wij weer de plek hebben gevonden waar wij elkaar kunnen ontmoeten. Wij danken hierbij ook enkele enthousiaste donateurs die heel goed kunnen lobbyen en mede voor een goede opkomst zorgen. De volgende borrel is alweer snel en wij nodigen jullie daarom graag uit op donderdag 18 april bij Ferry met daarbij op veler verzoek een gastspreker en deze maand is dit Niki Haringsma.

Borrel donderdag 18 april
Niki Haringsma – Kennismakelaar
Hij is een Rotterdammer met hart en ziel. Als kennismakelaar bij IDEM, het Stedelijk  Expertisecentrum Rotterdam voor inclusie, anti-discriminatie en emancipatie, komt hij op voor de rechten van gay Rotterdammers. Maar wat betekent dat vandaag de dag? En als onze rechten in de maatschappij niet vanzelfsprekend zijn, hoe grijpen we ze dan toch met beide handen vast? Niki neemt je mee in de reis door de homogeschiedenis, langs een stukkie gender, een hoop geslacht en vooral gewoon jezelf kunnen zijn. Niki wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

Mankracht Lustrum Diner vrijdag 14 juni
De uitnodiging hebben jullie ontvangen. Wacht niet te lang met aanmelden want wij hebben plaats voor 30 personen en de reserveringen komen al binnen.

Mankracht Rally 
Het organiserend team maakt het spannend. Het is ergens in september!

Tot de 18e!
Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Het adres is:
Ferry
Westblaak 127
Rotterdam