Wij vragen onze gastpreker altijd om tijdens het interview informatief en ook vermakelijk te zijn en geef de aanwezigen vooral brandstof tot nadenken. De afgelopen keer is dit zeker gelukt en voor de aanstaande borrel voegt onze nieuwe spreker daar “smakelijk” aan toe. Wij nodigen jullie daarom van harte uit voor de Mankracht borrel op donderdag 16 mei met onze culinaire gast Richard Toonen.

Borrel donderdag 16 mei
Richard Toonen is sinds vier jaar de trotse eigenaar van Restaurant De Watertoren, gevestigd in de oudste en grootste watertoren van Nederland. Zoals hij omschrijft, serveren wij een fusion die hij de nieuwe Hollandse keuken noemt met grote smaken en originele combi’s. Een restaurant ziet hij als een totaal concept want het gaat om de ambiance, de geur en smaak, muziek en zelfs de kleding. Alles is belangrijk en dit gecombineerd met een goed gastheerschap. Vanuit de kunstacademie via de filmcatering naar het koken in de achtertuin van Linda de Mol is hij nu in zijn eigen restaurant. Richard wordt geïnterviewd door Roeland Joanknecht.

Mankracht Lustrum diner – VOL
Ruim dertig Mankrachters hebben zich ingeschreven voor het Lustrum diner, het bestuur kijkt ernaar uit en Richard schreef “wij gaan er een geweldige avond van maken”. Voor diegene die er niet bij zijn maar toch een keer bij hem willen eten zie www.restaurantdewatertoren.nl

Nice to know
Zaterdag 11 mei van 20.00 tot 0.00 uur
Eurovision Songfestival 2024 live vanuit Malmö bij FERRY
hosted door Chelsea Croft en Daan Glitter, muziek door Mika Akela
Kijk samen bij FERRY naar de finale – toegang vrij

Tot de 16e!
Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Het adres is:
Ferry
Westblaak 127
Rotterdam