Juni wordt een mooie Mankracht maand. Wij vieren het Lustrum met een heerlijk diner bij De Watertoren en op de aanstaande borrel hebben wij als gast iemand met een Koninklijk tintje Royalty journalist Rick Evers. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit voor de borrel op 20 juni en hopen op een grote opkomst want jullie aanwezigheid maakt Mankracht.

Borrel donderdag 20 juni met Rick Evers
Rick, Koningshuisverslaggever, Royaltydeskundige of royal correspondent? Hij wordt door de media telkens anders aangekondigd, maar iedere keer is zijn doel hetzelfde: nieuws vertellen over koninklijke zaken en actualiteiten in perspectief plaatsen: wat zijn de consequenties en hoe gebeurde dat in de geschiedenis of bij andere vorstenhuizen? Dát is wat  een monarchie uniek maakt ten opzichte van wereldleiders die komen en gaan. Rick wordt geïnterviewd door Roeland.

John van Buuren met een woord van onze voorzitter
Zoals al tijdens de afgelopen borrel is aangekondigd, John heeft na 9 jaren inzet aangegeven het bestuur te verlaten. Mede door de grote inzet van John hebben wij de afgelopen jaren mooie zaken voor jullie georganiseerd. Hij heeft veel gasten gevraagd om deel te nemen aan het interview en door zijn tomeloze inzet wisten wij gasten als Richard Groenendijk, Sjors van de Panne en Haroon Ali voor een interview uit te nodigen. Vanuit het bestuur danken wij John voor alle goede dingen die hij voor Mankracht heeft betekent.

Bestuur Mankracht
Door het vertrek van John van Buuren kunnen wij iemand goed gebruiken. Spreek ons aan bij interesse.

Mankracht BBQ zondag 18 augustus
Binnenkort ontvangen jullie de uitnodiging voor de barbecue bij Café Vader Kleinjan, een gezellige barbecue op een leuke locatie in de Oude Haven.

Nice to know
Richard Avedon in de Kunsthal. Mode- en portretfotografie van wereldberoemde acteurs, dansers, kunstenaars en literaire grootheden. Je maakt kennis met het brede oeuvre van de meesterfotograaf. Te zien tot 6 oktober!

Wij zien jullie graag de 20e!
Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Het adres is:
Ferry
Westblaak 127
Rotterdam