In samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Gergiev Festival en Around010 Events mogen wij Mankrachtbezoekers en donateurs een ontzettend tof en Rotterdams evenement aanbieden. Nu met extra korting voor jou als donateur of bezoeker van Mankracht!

Zaterdag 14 september: Around010 – Gergiev Mon Amour Tour – De Jussens

Dit jaar staat het Gergiev Festival in het teken van de stad van liefde, het licht en de muziek: Parijs. Op onze geheel eigen wijze verbinden wij Rotterdam en Parijs tijdens de wandeling door Rotterdam.

Wij ontmoeten elkaar deze zaterdag om 12.00 uur in het park en drinken een kop koffie met iets lekkers bij Parquit. Op onze weg door Rotterdam staan wij stil op mooie plekken en laten wij u kennis maken met het echte Rotterdam en de Rotterdamse mentaliteit. Rond 13.30 uur zijn wij welkom bij Buurtbistrot Laurensius en genieten wij daar van een heerlijke Franse lunch. Wij vervolgen onze weg langs de culturele as van Rotterdam. Bij concertgebouw de Doelen worden wij door het Rotterdams Philharmonisch Orkest ontvangen met een drankje en hoor je alles over Gergiev, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het festival.. Het slot van de dag is om 16.00 uur met het concert van de beroemde pianobroers Jussen.

Een muzikale dag Parijs; gewoon in Rotterdam! Beleeft jij dit met ons mee?

Lees hier meer over het programma: Programma

Speciaal voor jou als bezoeker of donateur in 2019 van Mankracht kunnen we je €5,- of zelfs €10,- korting aanbieden voor deze bijzondere dag!
Ben je in 2019 donateur van Mankracht dan krijg je €10,- korting en betaal slechts €65,- bij gebruik van de actiecode MEMBER bij aanmelding.
Als niet donerende bezoeker gebruik je bij aanmelding de code MANKRACHT en ontvang 5 euro korting en betaal je €70,- voor dit gave evenement!

Meld je aan via de site van Around010: koop tickets