Met trots en dank aan de oprichters bestaat Mankracht alweer 15 jaar met enorm veel leuke borrels, evenementen, sprekers en diners. In dit lustrumjaar staat er ook weer veel op het programma. Het interview, door velen van jullie erg gewaardeerd, keert weer terug. Het vinden van iemand met een leuk verhaal die ons informeert en amuseert blijft een uitdaging, vanaf april proberen wij met regelmaat een leuke spreker uit te nodigen. Mocht er iemand zijn in jullie eigen kring die in dit beeld past en openstaat voor een interview, introduceer deze dan bij het bestuur.

Mankracht Lustrumdiner vrijdag 14 juni 
Noteer alvast in jullie agenda! Wij hebben een ontzettend leuk restaurant gevonden met een erg leuke chef, hij belooft ons de hele avond in de watten te leggen. Binnenkort ontvangen jullie hiervoor de uitnodiging maar noteer de datum alvast. 

Mankracht BBQ zondag 18 augustus
Meer informatie volgt.

Mankracht Rally 
Het organiserend team komt nog met een datum, wellicht onthullen zij die op de aanstaande borrel.

Mankracht Kerstdiner vrijdag 13 december  
Nog ver weg maar noteer alvast in jullie agenda.

De volgende Mankracht borrel is op donderdag 21 maart. bij Ferry. Wij hopen jullie daar te zien en let op Mankracht borrelt van 19.00 uur tot 21.00 uur in de boven ruimte.

Categories: Uncategorized